Opći uvjeti i zaštita osobnih podataka

Opći uvjeti

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s ovim Općim uvjetima.

Prodavatelj je FRANKA D.M. Vis d.o.o., Milna 3, 21480 Vis, Hrvatska (OIB: 29135480877) i na ovim internetskim stranicama prodaje proizvode te nudi mogućnost rezervacije termina za kušaonicu. Krajni korisnik je posjetitelj ovih stranica, a Kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem opće uplatnice / virmana, internet bankarstva, PayPal Payment Gatewaya ili kreditnom karticom.

Obavijest o kolačićima (cookies)

Franka D.M. Vis d.o.o. na ovim stranicama koristi kolačiće, male tekstualne zapise na Vašem uređaju. Kolačići se koriste u svrhe predstavljanja proizvoda i usluga Vislnader i anonimizirani podaci kojima se ne može identificirati Vas kao fizičku osobu, ali se može identificirati uređaj.
Ako niste suglasni s upotrebom kolačića, možete odabrati odgovarajuće postavke u pregledniku na Vašem uređaju koji će spriječiti njihovo korištenje.

Zaštita osobnih podataka

Podaci na koje se odnosi ova izjava su osobni podaci kojima se identificiraju ili je omogućeno identificiranje fizičkih osoba – pojedinaca. Podaci koje ćete unijeti na ovoj stranici prikupljaju se i obrađuju isključivo u svrhu dobivanje termina za posjet Vislander vinariji i kušaoni te kupovini proizvoda Vislander i neće se koristiti ni u koju drugu svrhu.
Vaše osobne podatke obrađivat će voditelj obrade Franka D.M. Vis d.o.o.
Voditelju obrade možete se u vezi sa zaštitom Vaših osobnih podataka obratiti na info@vislander.hr.

Franka D.M. Vis d.o.o. neće otkrivati Vaše osobne podatke trećim stranama i obrađivat će ih u sigurnom okruženju.

Vaši će se osobni podaci obrađivati najkasnije petnaest dana nakon prijave. Nakon naznačenog roka Vaši će osobni podaci biti obrisani i neće se dalje obrađivati.
Osobni podaci koji će se obrađivati su: ime i prezime, adresa elektroničke pošte, broj telefona i vrijeme Vašega dolaska odnosno boravka u prostorijama voditelja obrade. Osobne podatke unosite Vi osobno u formi za unos podatak pri kupovini proizvoda ili pri rezervaciji termina za posjet kušaonici.

Pravna osnova za obradu osobnih podataka je Vaša osobna privola koju ćete dati prihvativši opisane uvjete obrade podataka.

Privolu imate pravo povući u svakom trenutku do trenutka dolaska u prostorije voditelja obrade radi ostvarivanja svrhe zbog koje se podaci prikupljaju. Franka D.M. Vis d.o.o. Vam zasebno nudi mogućnost primanja informacija o proizvodima i aktivnostima tvrtke u svrhu njihove promocije putem elektroničke pošte.

Privolu za obradu podataka u tu svrhu molimo da date zasebno. Obrada s tom svrhom nije vremenski ograničena odnosno završit će ili na Vaš izričiti zahtjev za prestankom obrade i brisanjem podataka (dakle, na Vaše povlačenje privole) ili prestankom takve ponude voditelja obrade.

Privolu za dobivanje termina za posjetu vinariji i kušaoni vislander i privolu za primanje informacija o proizvodima te obrazac s osobnim podacima smiju popuniti samo osobe koje su navršile 18 godina. Za osobe mlađe od 18 godina potrebno je da privolu i podatke daju nositelji roditeljske odgovornosti.

Primjedbe i prigovori

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina na adresi vislander.hr (FRANKA D.M. Vis d.o.o.) omogućuje vam da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na email adresu info@vislander.hr.

Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 14 dana.

Online rješavanje sporova

Regulativom EU od 15.2.2016. diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju moguće je riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti putem gornje poveznice.

Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

Scroll to Top